Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magikern




Med vitmålade ansikten
Ballonger i skyn
Gränslar hon hästen med piskan i hand

Han väntar

Med svarta ögonbryn och röda läppar
Slickar sin svett ur pannan med ormtungan
Och låter ögonfransarna fladdra i vinden
Som hon för med sig

När skuggorna sen drar in över dalen
Låter han masken falla och tar på sig hatten
Där han gömt kaninen alltför länge

Trollar bort hennes sår
Och släpper lös duvan ur sin bur
Där den förvandlats till ett stinkande kadaver




Fri vers av Tess74
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-14 01:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark som tusan!
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74