Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskerad

Allt ser ut som vanligt

ingenting konstigt hörs eller syns 

det är just det

 

Du tror att allt är bra och att min kärlek har tystnat

Men jag har bara maskerat den

så att du inte ska känna igen den och bli rädd




Fri vers av Connie
Läst 380 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2014-12-14 04:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint...ibland får man hålla igen...så tänker jag...
2014-12-16

    Dan Myrbeck
Bra om att vara rädd för känslor.
2014-12-15

  Annie b'larsson VIP
Bra om problematiken kring att älska någon som är rädd för kärleken och för känslor. Kanske är "han" inte van att bli älskad och stöter bort allt som har med närhet att göra. Intressant text.
2014-12-15

  Johan-70
Det som jag tar in lite extra.
2014-12-15

  Fredrik Gaefke
"Hjälp av hormoner".
2014-12-15

  Fredrik Gaefke
Håll i hatten! Snyggt om psykosen som lätt kan uppstå med lite hjälp hormoner.
2014-12-15

    ej medlem längre
En jättefin och lite vemodig text som berör..
2014-12-15

  Rozsi.kovacs

En mycket talande text som
man kan känna igen sig i
2014-12-15

  Knickedick
Gillar dubbeltydligheten i titeln
2014-12-15

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2014-12-15

  Magica VIP
Ta av masken om du inte vill riskera att förlora den du har kär...kram.
2014-12-15

  Hans Christian
"Du tror att allt är bra och att min kärlek har tystnat"

Träffar mitt i magen - sorgsen.

Förträfflig poesi som vanligt - kram :o)
2014-12-14

  Lars Hedlin
Firnurligt ;)
2014-12-14

  ResenärGenomLivet VIP
Fint och tänkvärt...
2014-12-14

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
2014-12-14

  Solitaire VIP
Tänkvärda rader
Den, för vilken kärleken kan kännas
som krav
Kan nog få spader,
Och när det börjar brännas,
hoppa av
Bäst då att försiktigt nalkas hen
Med små doser av den villkorslösa kärleken
2014-12-14

  Solitaire VIP
Tänkvärda rader
Den, för vilken kärleken kan kännas
som krav
Kan nog få spader,
Och när det börjar brännas,
hoppa av
Bäst då att försiktigt nalkas hen
Med små doser av den villkorslösa kärleken
2014-12-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tänkt och skrivet! Ibland får man ligga lågt för att inte skrämma bort.
2014-12-14

  Ingrid Trolle
Det är ju just det:
om du älskar - vågar
du visa det, som jag
har skrivit om. Det kan
ibland vara vist att inte
våga
2014-12-14

  Mats Edin VIP
Bratänkt och skrivet!
2014-12-14

  ULJO
En mycket bra och väl genomtänkt text
2014-12-14

    ej medlem längre
Mycket bra. Hur ofta gömmer vi inte våra känslor bakom masker för att inte skapa oreda?
2014-12-14

  Lehva VIP
Ja...känslor kan skrämma. Och kväva den ovane. En så bra text.
2014-12-14

  Angel of love
Återigen så riktigt bra text.
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie