Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radiohead-flickans rörelser är ljus

Du ligger på mitt betonggolv,
sjunger Radiohead
Och ser så hemlighetsfull ut,
som bara du kan för mig

Du är färgglad i ditt mörka hår
Aldrig en känsla av alldaglighet
Och jag är pinsamt monokrom,
igen och alltid

Vacker på ett betonggolv,
som bara du varit i hela mitt liv
Hur fan gör du?
Hur blir jag vacker på ett betonggolv, som du?

Jag har gjort smutsig ångest med andra
Och du sjunger Radiohead,
på mitt kalla betonggolv
Där jag aldrig annars känner mig utvilad

Väcker dig från din sömn,
det är okej att vara vaken med dig,
och när du sträcker på dig och ler,
då ler jag

Du sitter i mitt knä,
sjunger Radiohead i mitt öra
"Och du faller mig i smaken"
Viskar du,
när jag sagt att musiken passar mig




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-15 22:30



Bookmark and Share


  Tess74
Å fy fan så vackra bilder det skapar!
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP