Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto © Anna*


Sandaler och min nya kjol

Spiraltrappor uppåt och rutschkana ner
Ovänner skrattar och vännerna ler

Dagarna räknade - framtiden strålar
Flygresan kostar en hel del stålar

Minnen för livet och foton blir många
Stjärnklara nätter, varma och långa

Snart är det dags att fly Nordens kyla
Slippa frost, snö och vargar som yla

Oj, vad jag längtar till värme och sol ...






Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 324 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-16 01:08



Bookmark and Share


  Ronny Berk
rimrik, rimlig längtan, ja !
2015-01-08

  Lena Själsöga Keijser
god resa
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*