Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://youtu.be/u5A4dLo4b1U (bjuder på den här länken som är en cover av CocoRosies Rainbow warrior. En familjeploj bestående av barn varav ett i den dansande magen och jag samt en regnbåge som lyser över fabrik som ger stål...ar)


Rainbow warrior

Regnbågskrigaren
skjuter ut sina färger
på himmelens valv

Skatten du söker
finner du om du letar
regnbågen inom










Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 260 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-17 07:02



Bookmark and Share


  aol
Så vackert budskap vännen,
2014-12-20

  TrollTörnTrappan VIP
Skön magdans! med blixtrande skratt som kommer lämpligt i lyriken...
2014-12-18

  Lars Hedlin
En mycket bra och härlig text!
2014-12-17

  Veven
Vackert, bildligt. Tycker mycket om sista raden.
2014-12-17

  Stefan Albrektsson
Snygga haikusar (eller va' de' heter i pluralis). Gillar utåt/inåt konceptet i de två, och den förstas starka rörlighet.
2014-12-17

  ULJO
Fimt formulerat
2014-12-17

  Nanna X
härlig dubbelhaiku på luckans tema. älskar slutraden!
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

prima donna