Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbning

Mobbning
Säger hon att det är

Jag
Mobbad
igen?

Jag trodde jag var starkare
Jag trodde fel

Eller så kanske man inte blir mobbad
För att man är svag
Trots allt

Det enda fel jag gjorde
Var att stå upp för vad som var rätt
För sanningen
Och nu

Är jag mobbad
Igen




Fri vers av Hecate
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-17 16:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
svaga människor attackerar, du gör rätt, du står upp för vad som är rätt, du är modigheten själv.

Fortsätt så.
2014-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Då blir man mobbad. Hävdar man fakta i denna förljugna nation blir man nedpsykad av den politiskt korrekta vänstermobben. De har monopol på sanningen.

2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Hecate