Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärnans maktspel

Det är lätt att styra tanken
det är lätt att ha kontroll.

Det är så jäkla jobbigt att känna
att inte vara på noll.

Det var i det gömda jag hittades och glömdes bort
Jag hade låst in mig själv
där alla tankarna talade till mig.

Det är lätt att styra tanken
och bestämma vilken sort.




Fri vers av Simone Lundh
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-17 16:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört med insikt!
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Simone Lundh
Simone Lundh