Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom

När känslorna rullar på likt jordens hastighet på toppen,
väntar färgen som speglar havet i himlen istället för på botten.
När haten vinklas upp och tar över
blinkar hjärtat rött och undrar om det är en manöver.
Någonstans mellan himmel och jord står du och letar efter stjärnorna som lyser ,
och undrar vad som får alla att vända på huvudet och fnyser.
När känslorna snurrar likt en helikopter utan blad,
svänger de runt och tappar kontrollen och hittar inte ens tillstymmelsen till lite glad.
Samban som spelar sin egen melodi och försöker hitta takten,
samlar ihop dig och visar vem det är som åter har makten!




Fri vers (Fri form) av Simone Lundh
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-27 19:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Omtumlande och djup!
2019-11-05

  Bjarne Nordbö
Vilken knuff i rätt riktning din text är. Gillas.
2019-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Simone Lundh
Simone Lundh