Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens sista timme

Sekunder ekar i tomrummets tysta korridor.
Tickandet slår som trummor på örats vägg.
Maktlöshetens fånge skrämmer dig och du slår hårt på dörren som aldrig är låst.




Fri vers av Simone Lundh
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-19 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simone Lundh
Simone Lundh