Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto © Anna*


Växande

Vyssa, vagga, viska
Världen vänder
Vyssa, vagga, viska
Viljan tänder

Vyssa, vagga, viska
Vaken värdighet
Vyssa, vagga, viska
Vilsen härdighet

Vyssa, vagga, viska
Vandra villigt
Vyssa, vagga, viska
Växa åtskilligt




Bunden vers (Annat versmått) av Anna*
Läst 368 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-12-17 22:16



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Tack för denna rytmiska och tänkvärda text! Berörs speciellt av orden: "Vilsen härdighet". Grubblar vidare på detta...
2015-02-17

  aol
En insiktsfull dikt såsom man ser ett liv som blir klokare framskrider, gillas,
2014-12-18

  Gunnel Eriksson VIP
Kunde vara en fin vistext!
2014-12-18

  träsnidaren
Småbarnsåren.
Fyndigt fångat!
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*