Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sov du lilla videung


hiv 2

Nu har jag pluggat tre år vid sidan om två jobb...

hört att jag är en korkad idiot

 

jag behöver också öronproppar

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-21 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst, det hjälper nog!
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP