Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Ljuset i tunneln, det är väl så man säger?


Sista bloddroppen föll till marken
Gråsparven log mot mig,
Fällde inga tårar denhär gången
Sen försvann den
För alltid

Och jag satt kvar på balkongen
Med lungorna fyllda av en vänligare rök
Än den som länge dansat i strupen
Kritstrecken på armarna fanns kvar
Och jag visste att jag inte skulle sova denhär natten heller

Men det rann inga gifter i mitt blod
Och det rann inget blod från mina händer
Mina händer slog inte i några väggar
Väggarna var inte längre så hotfulla

Jag andades
Och kände för första gången
Att jag kunde tillåta migsjälv att fortsätta göra det




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-18 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva