Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoltheten

 

stoltheten

gör mig förlägen

för den får inte finnas

 

stoltheten

är min medicin

som jag ofta slutat ta

 

stoltheten

bär jag med mig

om än ofta i hemlighet

 

stoltheten

förtjänar jag

som kämpar

 

stoltheten

kan ingen annan

ta i från mig

 

stoltheten

slår ändå bara rot

där den hör hemma

 

stoltheten

är min

att vårda




Fri vers av Undine
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-19 08:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine