Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fem haikuverser (estetiken säger mig att det borde vart sju)


Snön faller och tiden lider

Snövit faller den
innan man räknat till sju
veckodag som dvärg

Hej hå hej hå hej
tid rullar som sten huggen
utför slänten fort

Butter och Glader
dansar ysterdyster dans
tiden gnisslar tand

På taket singlar
snövit ligger tunn och kall
dvärg som färg är sju

sju och sju och sju
regnbågsdvärg och veckodag
tipp tapp tick tack....bock




















Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 438 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-20 16:17



Bookmark and Share


  Nanna X
fem och eller sju
båda är ju klart haiku
gott nytt kära du
2016-12-31

  jimrsbjorklund
tickery-tack flappetypapp (ja, papper från bzzzxzzz...kliklikli jaha..nähä...

(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)

contextcontext text textacktack
(pssst..-shy- tack)

TACK
ska du ha / duha (ka-pang duha (ka-pangduha (ka-pang KA-BLAM BLAM BLAM BLAME BLAME BLÄYM AIM AIM STEADY ONE...TWO...THREE...SHOT

POFF piff...pfffff...PLOP

Kudos young grasshopper

(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-)

Förörigt tycker jag det är kul att texta och bli betextad av okända rätt ut i malströmmen
av
medvetanden separerad i grupp

/...constantly without desire, one observes its essence
Constantly with desire, one observes its manifestations.../





2014-12-25

  i af apa
härlig...!
2014-12-24

  Angel of love
Mycket bra, gillades.
2014-12-21

  Nanna X
härligt lekfullt och klurigt!
2014-12-20

  ULJO
Mycket bra jobbat med dessa haikus
2014-12-20

  aol
Tipp tipp tack för din fina haiku vännen,
2014-12-20

  Ronny Berk
intressant med haiku; bra ordat, ja !
2014-12-20

  TrollTörnTrappan VIP
Tindrande tider trilskas en smula eller sju... Tipp tack trolskt!!!
2014-12-20

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat och framfört!
2014-12-20

  Larz Gustafsson VIP
"Tiden lider och vi med den", som jag skrev en gång.
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

prima donna