Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss min oskuld från läpparna nu nu nu





Jag vet inte om du skulle ta på mig
På mina ord
Som löper längs hela min ryggrad
Om jag stod naken framför dig

Skulle du det?
Skulle du låta mig berusa dig så pass mycket
Att smärtan tog över
Och du lät mig smeka ditt hjärtas öppning med min hand

Och skulle du möta mig på månen i skuggan av verkligheten
Bara du och jag
Utan den bedövande världen som skriker efter oss att hoppa av

För jag vill så gärna
Så jävla gärna
Att du ska se mig

Och sedan kyssa min oskuld från läpparna




Fri vers av Tess74
Läst 333 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-12-20 00:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Like it a lot ;)
2014-12-20

  Hon kallar sig poet VIP
en av dina bästa...
2014-12-20

  Ronny Berk
tycker om ; människors möten , människors längtan väl förmedlad genom den fina poesin, ja !
2014-12-20

    ej medlem längre
A domani!
2014-12-20

    ej medlem längre
Love it!
2014-12-20

  Connie
Den berör mig verkligen djupt! Känner igen känslan så väl!
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74