Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crossroads, jag vet fortfarande inte vart jag ska

Står vid ett vägskäl
Å alla vägar är öppna för mig
Jag kan gå hur långt jag vill
Men jag hamnar handfallen i gruset
Med kedjor fjättrade i ryggraden
Kedjor som fäster mig
Vid alla vägar jag redan vandrat
Stigar som vuxit fast
Etsat sitt mörker i mig
Jag har nycklarna till hela världen
Men ingen ork att låsa upp
Det nya
Ingen kraft att låsa in
Det förflutna




Fri vers av Flicka Nummer Elva
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-20 21:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark som bara den att vara i valen och kvalen! Bra framfört!
2014-12-21

    Oak VIP
Vackert skrivet om något så svårt
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Flicka Nummer Elva
Flicka Nummer Elva