Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antologibidraget


#Ryggdunkarklubben.se

Landet Vi är våra egna helgon,
vi som ryggdunkar oss själva

Landet Vi vill att alla ska leva tillsammans,
men inte med oss

Landet Vi kräver lagom,
men inget är lagom,
bara otillräckligt och för mycket

Landet Vi kommer alltid vinna Eurovision,
tills efteråt

Landet Vi hatar krig,
men älskar att sälja JAS

Landet Vi har problem med kyrkan och religion,
men rör inte vår skolavslutning i kyrkan

Landet Vi har gjort allt så bra,
och därför slipper göra det bättre

Landet Vi älskar att vara stolta över oss själva,
men hatar dem som är stolta över oss

Landet Vi måste älska oss själva,
för vi är ju så jävla bra?




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-12-21 22:18



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Härlig analys av den skock djur vi är och den minimala förmåga vi inte äger att inse att vi faktiskt inte är Guds gåva till mänskligheten i alla krumsprång vi tror oss om!
2015-06-17

  Magica VIP
Mycket tänkvärd.
2015-02-13

  Connie
Attans bra text! Vi kan inte ta åt oss äran för våra talanger. Det är hur vi använder dem som räknas.
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP