Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskärvor


Gula skärvor

det luktar gott av vår

natten är som sammet




Bunden vers (Haiku) av KristinaE
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-04-07 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE