Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Bred Mehldaus album "taming the dragon"


Att tämja drake


Kalla honom för djävulen
eller kalla honom för drake
låt bara inte honom
på dig ha någon hake

Det är du som måste
hålla honom i schack
om han bjuder över dig
måste du säga nej tack

det är vad jag gjorde
och sen dess har han lämnat mig ifred
men han lurar alltid runt hörnet
han skulle så gärna alltid vilja vara med

Kalla honom för drake
det är honom du måste tämja
kaos är granne med Gud
så skapa en god grannsämja






Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 196 gånger
Publicerad 2014-12-22 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP