Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djungelboken

Jag torkar min tunga tunga kropp.

Bara genom den svartnande avföringen antyds hur jag ruttnar inifrån.

Men den kan ingen se, och jag hänger upp min handduk och läser några sidor ur Djungelboken innan jag släcker för natten.

Bara om jag anstränger mig hör jag ljudet av kapitulation.




Övriga genrer av Gryna
Läst 229 gånger
Publicerad 2014-12-23 00:42



Bookmark and Share


  Respons VIP
Jag hoppas Djungelboken kan fungera som tröst för du verkar ha det svårt.
2014-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Gryna