Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
såsom jag upplever det


Rymd

Vetenskap och tro har gift sig i dag
de står i farstun, pratar strunt
när egot dog och allt blev synligt
log de båda åt vibrationerna

en frekvens högre eller lägre
studsar inte, ekar inte
ringer ut i tidlös rymd
utan karaktär, analys, koncept eller språk

insikt är insikten om frånvaron av insikt
ju mer jag lär desto mindre vet jag
Amygdala värmer med kärlekssekret
trådar som vibrerar: energi och position

sanningen kan aldrig vara intellektuell
intellekt? Mitt problematiserande tankesorl
tonsätter, sätter etiketter, "vett"
men jag (vi) är här och där samtidigt
utan då eller sen, bara exakt nu
fattar ni inte?

allt vibrerar och "ni" finns inte




Fri vers (Prosapoesi) av Anna Sandahl
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-23 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Sandahl
Anna Sandahl