Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En god vit jul till er


Jag smälter på din tunga likt snö





Vintergnistrande serenad i verkligheten
Som lyser upp månljusets frånvaro
Där vi föll nyss

Kramade snön under våra fingrar
Och kysste asfalten genom hålen i atmosfären

Kanske törs vi ge oss ut på okänt vatten
Trots bristen på is

Nu sover alla i ro och jag ska ge upp mitt jag
För en natt i dina armar
Förstår du då vad jag önskar mig

Känner du mig där i din längtansfyllda bröstkorg
Eller har jag smält på din tunga
I ett snöfall ovanifrån






Fri vers av Tess74
Läst 291 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-24 00:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt! :)
2014-12-28

  Peter Olausson VIP
man kan också smälta av ord, när de återger värme. Som av dina, så ofta, som nu. Ha en fortsatt God Jul (och gärna vit).
2014-12-24

    ej medlem längre
GOD JUL!! fina du..
2014-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74