Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormen är i Linköping

Det är en sån underbar känsla att sjunga med
Men lilla lillasyster avskyr det
Här tvingas jag acceptera min egen dumhet
Leva med den

Jag är för annorlunda för att hoppas på mer,
Nu när jag är en del av de stormar som härskar slätten
Men jag har alltid mer vin nån annanstans,
om ditt är slut




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-24 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP