Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt inget

i full fart döljs ilningarna
döljs bultande muskler
under ytan

när lugnet infaller ilar
pulserar tröttmusklerna
utanpå

när alltet körs slut
blir det ingen

balans

och smärtan
attackerar




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-24 22:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i känslan!
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP