Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kokongen öppen

kokongen öppnar sig
hon sträcker ut
sina vingar

och flyger fritt

andas
in
sedan
ut

lever
livet

nu




Fri vers av Junia VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-11 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP