Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

New beginning

I am in the beginning of
The rest of my life
I am not giving up
I am putting
broken pieces

together

one

by

one




Fri vers av Junia VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-07-31 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP