Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det lilla barnet


"Jag gör som ni vill"

det outtalade
"... det är jag
som är fel ..."

... ingen såg
... ingen visste

hon vågade inte
säga det
förbjudna

... olydnad straffade
... sig

och

ingen
trodde
henne
ändå

i kokongen
var hon
skyddad

"jag gör som
ni vill"

en dag ska
kokongen
öppna sig

fjärilen fälla
ut sina
vingar

flyga ut i

frihet




Fri vers av Junia VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2023-07-10 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP