Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i mitt minne - Fostermamma - <3 S.B. d.å.: 2019


sådd och skörd

tidigt i livet fanns du
(och din familj)
sådde in

frön av värme
frön av kärlek
frön av hopp
frön av tro

och någon slags
växande
tillit

du sådde
utan villkor

värme
kärlek
hopp
tro

en liten del
av skörden
frukten

vill jag
förvalta väl
och så nya
frön

i livets
jord
som

vattnas med
livets vatten

de får
växa
gro

till frukt
som

skördas
i värme
i kärlek
i hopp
i tro

genom
Ljuset




Fri vers av Junia VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-09 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP