Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tvivel på självet möter tilliten till Ljuset som är större än jaget självt


Tvivel möter tillit

tvivel möter tillit
i ett förkrossat hjärta
i prestationens slit
får vi möta smärta

först när vi släpper taget
när vi erkänner oss maktlösa
när vi ger upp det stora slaget
slutar på egen energi slösa

kan vi byta riktning
styra våra fötter
närmande livsvärdering
grunda oss i våra rötter

I Livets Ljus
från tvivel till
tillit





Fri vers av Junia VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-18 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP