Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterrädsla


Är du
lika


rädd


som
jag

att förlora



det
vi har?




Foto:

Robert Alnestedt




Fri vers av sommarmoln
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-25 18:03



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Viskande, trevande fråga som så många av oss ställer..(fast sällan högt...)

Fint !
2014-12-25

  träsnidaren
Så skört, så vackert.
2014-12-25
  > Nästa text
< Föregående

sommarmoln
sommarmoln