Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tristessen kysser sönder dina ögonlock




Så kom natten igen
Och inte har jag gjort nåt vettigt alls
Av tiden

Den bara flöt förbi
På tidvattnets tristess
Som mynnade ut i ditt gap
När jag kysste sönder dina ögonlock




Fri vers av Tess74
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-25 23:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
;) Jäkligt bra!
2014-12-28

  träsnidaren
Snyggt!
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74