Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Carl Mikael Fäldt


Det vackra vita


Jag är en tungsint gammal gubbe

Hemfaller gärna åt gnällets

dystra låt


Jag är en svårväckt vätte

Som gnuggar ögonen

Med snökristaller


Jag är en evig krigare

För allt gott som finns kvar

På vår Jord




Därför väljer jag att leva

I det vackra vita




Prosa av Carl Mikael Fäldt
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-26 12:22



Bookmark and Share


  Peter G VIP
du har i sanning skrivit något av det vackraste jag läst på länge!
Jag gillar hur du placerat orden och din vackra beskrivning av en gnistrande vit vinterdag, hur du väver ihop den med ett lika vackert budskap!
fortsätt skriva så här Mike! :)
bokmärker!
2015-01-01

  Bibbi VIP
Jättefint.
2014-12-27

    ej medlem längre
FIN!
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt