Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här kan jag känna ibland........när livet känns tungt..


Dagens dikt

Mörkret överskuggar

allt i min värld

denna morgon

oron döljer

de moln som finns

min skugga är nära

kan känna dess

andetag

jag nynnar mina visor
för att kunna stå ut....

Min skugga lämnar mig inte
står stadigt vid min sänggavel
nästan flämtar mig i nacken!

Det förflutna missar inget....

Det lämnar inga mer skratt
efter sig!













Fri vers av Karin Rosberg
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-04-08 09:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Och precis så kan jag också känna ibland....det är otäckt när man inte kan hålla de kyliga minnena stångna....snyggt fångat
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg