Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i ett ensamt rum


on my own

on my own
can trust
my
self

can't lean on
others

just me
and

myself




Fri vers av Junia VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-27 15:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Att klara hindren själv är en utmaning
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP