Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i ett ensamt rum


Together

together You
can trust
me and I
can trust
You

You'll hold
me up
when I'm
not strong
enough

I'll always
hold You
dear
close to my
heart

Together
we are
One




Fri vers av Junia VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-27 19:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint skrivit!
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP