Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svarta i snön

Du är alltid så varm
Men jag är rökare, så jag är kall
Fast du säger att du fryser ändå

Jag är så evighetsledsen
Pressar mig mot din hud,
så hårt att jag inte får luft

Skapar poesi,
mot snön utanför
Kväver mig mot din hud




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-28 14:49



Bookmark and Share


    Niclasdotter
Åh, du har hittat ditt magiska skrivande igen. Såååååå bra.
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP