Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget att drömma om

Det är inget

att drömma om;

att man hunnit bli

så pass gammal

att man blivit

en parodi

på sig själv

eller

en parodisk

kopia

av andra




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-28 17:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan förstå känslan
men när det kommer till kärlek och behov
är ingen någonsin så gammal att det kan bli parodi av känslorna och behoven.
Tvärtom visar det att man ännu lever och vågar ta för sig.

Den som söker, finner.

2014-12-30

    ej medlem längre
Så kan det kännas i bland!
2014-12-29

    Mike Nph
Alltid ett nöje att läsa dina texter!
Kort, koncist, underfundigt och tänkvärt.
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP