Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Symboler romantik


Jungfru Marie Nycklar

Du vet vart stigarna leder
känner dimernas spår.
Lyser upp och förskönar
om än i de tätaste snår.
Så gammal är din klokskap,
äldre än människohamn.
Trots vanatider står du kvar
med nycklarna i din famn.
Vill öppna upp, förmana
att stärka vitalis band.
Vill låsa upp, bereda
en väg till hemlins strand




Fri vers av R_M Grundström-Linder
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-28 18:20



Bookmark and Share


  R_M Grundström-Linder
Tack Senta!
2014-12-28

    ej medlem längre
Så vackert diktat!
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

R_M Grundström-Linder
R_M Grundström-Linder