Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför skulle jag tygla vinden som blåser





Du är så fin
I varenda vinkel
Centimeter
Och i varje vrå när du ler

Och jag kan inte se mig mätt på dina rader

För jag vill tyda dom horisontellt
Och åka båt på dina kurvor

Hissa segel över din nacke
Och sätta upp ditt hår i en rosa rosett

Låt mig bara känna lite grann hur sjösjuk jag kan bli
När jag inte kan tygla mitt hjärta
Eller låta känslorna svalna

Varför skulle jag det egentligen
Vågor är till för att segla på
Inte tygla

Så kom och storma lite
Kasta ankar i min själ
Jag tänker inte ha nån jävla flytväst längre




Fri vers av Tess74
Läst 644 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-28 19:53



Bookmark and Share


  Sandstorm7777
Den här tar tag i en rejält och man känner livslust.
2016-07-31

    ej medlem längre
Ok, som livsbejakande programförklaring kan jag inte tänka mig något mycket bättre..
2015-01-17

  Lars Hedlin
Nej tygla den inte! låt den vara vild och vacker ;)
2014-12-30

    ej medlem längre
Snyggt..
2014-12-29

  Hon kallar sig poet VIP
allt upplägget är gusnyggt, tycker jag rent...liksom...tycker den är av dina bästa nu...men det kan ju ändra sig
2014-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74