Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min egen version av "Han slutade älska henne idag" av Bobby Braddock och Curly Putman.


Han slutade älska henne idag

Jag kommer att älska dig tills jag dör

Du glömmer med tiden

Och åren gick 

 

Han har hennes bild på väggen 

hon plågar hans minne

han är galen av längtan

 

Han älskar henne fortfarande

och hoppas hon kommer tillbaka

Han har kvar hennes gamla brev

 

Han hade strukit under med rött

vartenda "jag älskar dig"

Hon kom för att träffa honom just idag

 

Men hon ser inga tårar

Det är första gången hon ser honom le i år

Han är uppklädd för att ta farväl

 

Han slutade älska henne idag

De placerade en krans på hans kista

Och snart kommer de för att bära bort honom

 

Han slutade älska henne idag

Hon kom för att se honom en sista gång

Den här gången har han kommit över henne för gott

 

Han slutade älska henne idag




Fri vers av Connie
Läst 299 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-12-28 23:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2015-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt fin dikt...
2014-12-30

  Lars Hedlin
Känslan går rakt igenom som en röd brännande tråd!
2014-12-30

  Veven
storslaget!
2014-12-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Vemodsvackert om livets förgänglighet och kärlekens förunderliga vägar.
2014-12-29

  Valter Örn VIP
Påminner starkt om allt det förgängliga i livet.
Varför lever vi, varför gjorde vi så och varför gjorde vi inte det?
Dikten ger upphov till många tankar.
2014-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Stark,bra text om livslång kärlek!
2014-12-29

  Ingrid Trolle
Oj! Det här var
mycket starkt
och mycket
berörande. Man
känner sig matt
av att ta del av
denna text.
2014-12-29

  Mirreh VIP
Jisses så bra den var. Rysningar från första raden...
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie