Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radiohead-flickan är alltid solljus

Jag kommer bakfull till havet
Jag kommer till staden

Rör mitt ansikte,
du behöver inte vara varsam
Håll min hand, ledande,
vandra med den mot havet,
Titta ut mot horisonten med mig
Få mig att gråta för att du ger dig av
Nu när hundratals ord försvinner bak i bruset
För det är så omöjligt att lyssna,
när jag ser på dig




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-29 09:57



Bookmark and Share


  Tess74
Vackert!
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP