Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man gå vilse i dina ögon så gjorde jag det

Snön ligger vit på marken och du ler mot mig.
Jag går hem genom den iskalla klara luften
och ler fast jag inte borde




Fri vers av enklarader
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-29 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enklarader
enklarader