Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord: Tänk, snart är jag tjugoåtta

 

 

Granndörren till min nu frånskillda, fyrtisexåriga trebarnsmor står öppen. Ett whiskeyglas på bordet - Johnnie Walker Red Label is the authentic taste of Scotch Whiskey. Jag har aldrig gillat röksmaken, bara aromen, men sväljer för värmens skull.
Sedan knullar vi någon timme. Jag tänker i bilder, det är tricket.

Andfådda andetag och du viskar - Jag är fan för gammal för att ligga här med dig, du får ta min fjortonåriga dotter istället. Jag överväger erbjudandet men alkoholen slog för hårt ikväll. Sova är bättre.

Jag minns att jag en gång brukade tänka - Tro inte på allt du läser. En vacker tanke.

 




Prosa av Daniel_78 VIP
Läst 847 gånger
Publicerad 2006-04-08 14:30



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Den här har jag missat! Så sarkastiskt underbart snaskig och vidrigt underhållande!! Slutet ja...jag hoppas ju verkligen på att detta inte ska var sanning såklart, men kan inte sluta undra om det bara spinner ihop till whiskey ettiketten eller inte..hm..
2006-06-24

  Josi
Du är grym!
2006-05-09

  Helene Månsson
Mycket vacker tanke! /Helene
2006-04-20

  raphaela
Ma merde, vad du kan :-)
2006-04-18

  Janjohan
Den var skön.
2006-04-12

  thyra
Ja, i burleskens fotspår, verkligen!!! Jovisst har man lärt sig att inte tro på allt som skrivs :P ( Tack för besöket på min sida) // Pricilla
2006-04-10

  Ms Lovecraft
Minst sagt underhållande läsning! Tack för att du muntrade upp min dag!
2006-04-10

  Bodil Sandberg VIP
Ja min gubbe är ju ett riktigt lammkött faktiskt...han är ju bara 45...ja jag tycker att han är sååå läcker...en fast rumpa och bruna varma ögon...mörk o sexig röst...hehe...ja tänk en sån tur jag haft...och 28 det är ju början på livet...härlig och mustig text Daniel!!!!
2006-04-09

    vilsenflicka
haha och jag är 14 :)
2006-04-09

    n.
och lika jävla underbar är du för det.

jag tänker att det är lite mysigt att tänka att man faktiskt kan tro på det man läser för det vore ju lite trevligt när man själv är fyrtiosex att tänka att man då kanske kan få daska lite färskt lammkött. liksom.

eller så...

puss
2006-04-09

  leopardia
första meningen är ju faktiskt rätt rolig... liksom allt... haha... eller bara tragisk... eller va fan, bra, helt enkelt.
2006-04-08

  Isla Estrecho
Mycket, mycket fyndigt skrivet. Jag gillar!
2006-04-08

  sol
*ha ha*... du kan få bli min granne...han flyttar nu i månadsskiftet...har läst att det är nyttigt med unga grannar...speciellt om man bjuder dom på whiskey då..är du svårförförd? skickar numret mer privat...
2006-04-08

  Cris
Glänsande...nä man skall inte tro på allt det skrivna. Men det kan vara
underhållande läsning. :-) och det var det...luring
2006-04-08

  Ola Rydberg
suveränt Daniel underhållande
2006-04-08

  Saga-Sofia
Haha. Jag ler. Tack för det...
2006-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP