Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 30 december

Nollgradig dimma
driver in från Kattegatt

väderomvändning

YM Bohman-14




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-30 15:33



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra formulerat om väderväxlingar.
Igår tog vädergudarna i ordentligt.

2014-12-31

  RitaBrunner
Vädret svänger som svansen på en katt!
I morgon ska vi in i dimman väl? :p
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER