Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar

Om jag längtar
efter dig
så vet du inte det

Om jag längtar
efter slutet
så vet ni inte det

Om jag längtar
efter frid
så vet inte guden det

Om jag längtar
efter något
så vet ingen om det

bara jag bär på min längtan

YM Bohman-14




Fri vers (Fri form) av Njord
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-30 17:15



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra formulerad längtan.
Längtan är viktig i en
människas liv.
2014-12-31

  Ronny Berk
diktarjagets längtan väl beskriven ... jag-formen fungerar !
2014-12-30

    ej medlem längre
gillar!
2014-12-30

  RitaBrunner
Integritet!
Jag vet att du längtar till fredag i alla fall ;)
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER