Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ström

han sa att det inte fanns nån ström i staketet
höll handen demonstrativt om ståltråden
log och strök sig över stubben
jag glömmer aldrig den kyssen av elstängslet
aldrig




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-30 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP