Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss Tag

Misstag är en investering.
Ska fortsätta investera.
I misstag.
Våga, lära, leva.
Hälsningar Miss Tag.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-12-30 22:28



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Helt rätt, i medgång formas ingen vis!
2015-01-13

  Connie
Klokord som jag suger åt mig av!

2015-01-02

    ej medlem längre
Klok och stark är du.
2014-12-31

  Respons VIP
Misstag som erfarenhetens moder. Bra!
2014-12-31

  Annie b'larsson VIP
Den här får jag allt markera med en #. Så kvick, fyndig och klok.
2014-12-31

  Anya VIP
Här fick jag mig en tankeställare. aldrig tänkt så här förut...men så klokt! Ska ta åt mig av ditt nya sätt att tänka och göra misstag på ett positivs sätt.
2014-12-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Exakt så! Tänkvärd text för oss alla.
2014-12-31

  Marita Ohlquist VIP
Underbar, livsbejakande text!
2014-12-31

  i af apa

Miss Under Stan Ding
Miss Tag...

så sant!
2014-12-31

  Per "Läsaren" Sörqvist
Och så formas vi.
2014-12-31

    prima donna
miss # jo så är det, man lär så länge man lever och lever man inte så lär man inte heller. Ja må du leva så länge du lever vetja! :)
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP