Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#jaggörslut

Jag är ledsen
Men vi är sommarfolket
Suparfolket
Vi är inte gjorda för nån som dig
Och du kan inte hantera oss
Vi röker våra lucky strikes
Och vi hånglar på båtar
Jag är ledsen
Men vi är sommarfolket
Och som älvor dansar vi runt elden
Men du bränner dig bara




Fri vers av Hecate
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-30 23:01



Bookmark and Share


    Omedvetandet
Som en raket rakt jävla upp i livmodern typ...
och sommarfolkets tid stundar runt vårens hörn
2015-01-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
ni måste få göra som ni vill, lusta fritt, njuta fritt, leka, härska, dansa likt älvor, som ni ju är, gudinnor av idag

vi måste acceptera detta, ja, till och med bejaka detta, eran sanna härliga somriga natur
2014-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Hecate