Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag i April...

 

 

 

 

 

 

bland andra dagar om året

minglar med nuet

att trilla

förlora fotfästet

är också en del av livets erbjudande

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Rise Little One
Läst 406 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-11 16:31



Bookmark and Share


  aol
Gillas
2017-08-25

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra uttryckt...allt som händer är en del av livet...
2016-01-16

  Lars Hedlin
Riktigt bra är din text :) kram
2016-01-14

    Dan Myrbeck
Ruskigt bra formulering:

mingla med nuet

Bra om att risker ingår i
livets erbjuDande.
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One