Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu dansar Älvor


I den mörkaste av tider hörs en sång

Den sång som föddes där med livet

Dimmorna ligger över myren

Älvorna dansar för ljuset


Dansar för oss som lever



Gråter över vår sorg




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 166 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-01-01 02:55



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
ord som berör ens inre
2015-09-19

  aol
Så fint känner man Mike känslan strömma mot en,
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt